Új lendület

Hozzászólás

Hamarosan itt a tavasz, de még lehet örülni a télnek is. Sokak számára a tavasz új érzést, új lehetőséget hoz – hozhat. Bár ez utóbbi feltételezést a gazdasági nehézségek jelentősen átformálhatják, mi most is mindennek a pozitív oldalát keressük. Ha lent vagyunk, feljebb szeretnénk kerülni – ha valami nincs, akkor nagyon törekszünk rá, hogy megszerezzük. Ezt nem csak sugaljuk a jelölteknek, ügyfeleknek egy-egy interjún, egyeztetésen, de meg is mutatjuk.

Alátámasztván pozitív érzésemet, érdemes megnézni a jobb oldalon található pozíciókat, mely mind arra utalnak, hogy tudunk lehetőségeket mutatni. Lassan kezdődik az az időszak, amikor a legtöbben váltanak karrier ügyben, hogy előrelépjenek vagy belevágjanak valami újba. Természetesen most is érvényes, hogy aki előbb lép, az nagyobb eséllyel pályázhat meg sikeresen egy pozíciót.

Tovább viszem a gondolatot: az új munkahely majdnem egyenlő egy új élettel, ne féljünk a kihívástól és a változástól. Tudom, félelmek mindig vannak és lesznek is, hogy vajon mit hoz a jövő. Válasz: a biztos nem létezik, de a majdnem biztos elérhető kellő utánajárással. Mi is így teszünk, amikor másoknak új lehetőséget kínálunk. Valamint ugyanígy tettünk amikor a Kellyhez jöttünk és egyszer sok tapasztalattal a hátunk mögött végül elköszönünk.

 

Laci

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s