Külhoni tapasztalatok

Hozzászólás

Az utóbbi hetekben, hónapokban sok olyan jelölttel találkoztunk, akik elmondták, hogy szívesen dolgoznának külföldön. Mivel a Kelly 38 országban van jelen, erre valóban van is esély rajtunk keresztül. A minap például az egyik jelöltünk jelezte, hogy szívesen dolgozna Amsterdamban, és tudott is hollandul – őt már meg is kereste az egyik kollégánk az amsterdami Kelly-től.

Ma már nem számít különlegességnek, ha valaki rövidebb-hosszabb ideig egy másik országban próbálja ki magát. AZ EU-n belül majdnem mindenhol (Németország és Ausztria kivétel) szabad a munkavállalás, továbbá Ízland, Norvégia és Lichtenstein is megengedi, hogy ott magyarok dolgozzanak. Ezen kívül számos országa van még a világnak, ahol hivatalosan kell ugyan engedély, de inkább örülnek a külföldi munkaerőnek, semhogy a bürokráciával nehezítség a szabad mozgást.

A Kelly Services-nél is dolgoznak olyanok, akiknek már van ilyen tapasztalata. Ebben a cikkben összegyűjtünk erről pár gondolatot, és megosztjuk a legérdekesebbeket.

Észtország

“…erről szól ez az ország: mindegy mekkora hülyeséget beszélsz, csak beszélj sokat, és sikeres vagy. Dumagép-paradicsom!” Tovább a teljes cikkhez

India

“...A cégnél is mindenki nagyon segítőkész volt az első pillanattól kezdve. Az irodától 5 percre, a vállalati vendégházban kaptam szállást.” Tovább a teljes cikkhez

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s