HR Oscar – diákoknak és cégeknek

Hozzászólás

sztmszA Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetsége pályázatot hirdet HR Oscar néven felsőoktatási hallgatóknak, akik HR-ből írják a diplomájukat, és vállalti HR-eseknek, akik büszkék elért eredményeikre .

Felhívás hallgatók számára:

Az őszi állásbörzéken elég sok frissdiplomás, vagy diplomázás előtt álló HR-essel volt szerencsém találkozni, akik arra panaszkodtak, hogy a válság megnehezítette az elhelyezkedést számukra. Sajnos egyet kell értenem velük. A cégek számára evidens, hogy nehéz anyagi helyzetben nem a pénzügyön, a termelésen vagy a logisztikán spórolnak (hiszen ezek nélkül megáll az üzletmenet), hanem a HR-en és a marketingen.

Friss diplomás HR-esként azoknak van előnyük a piacon, akik már az egyetem alatt is kitűnnek, és kapcsolatokat építenek. Erre kiváló lehetőség a verseny, amit a Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetsége hirdetett meg HR Oscar néven. HR témájú szakdolgozattal vagy TDK munkával lehet nevezni, munkaerő-kiválasztáshoz, -kölcsönzéshez, vezető kiválasztáshoz, fejlesztéshez, munkaügyi kapcsolatokhoz, HR tervezéshez/kontrollinghoz, HR információs rendszerhez, a gazdasági válság HR-t érintő hatásaihoz kapcsolódó témában.

Felhívás vállalati HR szakemberek számára:

A válság a vállalati HR szakembereket is új kihívások elé állította. Ugyan több ma az álláskereső, de a cégek vezetése részéről sok helyen megnőtt a nyomás, hogy csak a legkiválóbb embereket a lehető legalacsonyabb költségen alkalmazzák. A céges tréningek költségvetését sok helyen csökkentették, ugyanakkor a HR-esek nagy része tisztában van vele, hogy néhány kulcstréningre szükség van a vállalat hatékony működése érdekében. Hogyan lehet ezt a problémát áthidalni? Nem is beszélve arról, hogy sokan most ismerkednek az outplacement fogalmával.

A HR-esek kétféleképpen is nevezhetnek: egész csapatot is be lehet nevezni a versenyre, valamint keressük 2009 legjobb válságkezelő HR szakemberét is.

Az összes dolgozatot független szakmai zsűri bírálja el, a szervezők pedig értékes díjakat ajánlottak fel. További információhoz a pályázati kiírás innen letölthető.

Sok sikert a jelentkezőknek!

– Peti –

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s