Diák Menedzsment Bajnokság

1 hozzászólás

A Kelly Services idén is támogatja a Diák Menedzsment Bajnokság lebonyolítását. A verseny egyik selejtezőjére idén a HVG Állásbörzén került sor, ahol az egyik rövid szünetben a Kelly Services munkatársai, Gájer Sarolta és Kovács Péter mutatta be a versenyzőknek, hogyan zajlik a Kelly-nél egy állásajánlat megbeszélése a leendő munkatárssal.

A Diák Menedzsment Bajnokság üzleti szimulációs játékra épülő országos verseny, melyen hallgatók (főleg gazdasági területen) vesznek részt. A Bajnokság célja üzleti készségek fejlesztése és ismereteitek bővítése, hogy magabiztosabban, szakmailag felkészültebben léphessenek a résztvevők az üzleti életbe. Az idei versenyben egy hipermarket működését kell modellezni, minél sikeresebben irányítva azt. (A képeket a DMB szervezői bocsátották rendelkezésünkre.)

A Bajnokság fordulókból áll; a fordulók közti szünetekben a támogatók tarthattak olyan előadásokat, amelyek valamilyen, a versenyzők számára hasznos információkat osztottak meg. A Kelly Services előadása rendhagyóra sikerült, ugyanis egy valódi munkamegbeszélést mutatott be. Gájer Sarolta vállalta a leendő munkavállaló, Kovács Péter pedig a tanácsadó szerepét. A versenyzők így megismerkedhettek olyan fogalmakkal, mint a cafeteria, a próbaidő vagy a munkaerő-kölcsönzés, miközben jól szórakozhattak a kissé vidámnak szánt előadáson.

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget!

Reklámok

One thought on “Diák Menedzsment Bajnokság

  1. Köszönjük a bemutatót, nagyon hasznos volt végighallgatni!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s