Megújul a Kelly iroda

1 hozzászólás

Az utóbbi néhány évben a Kelly Services folyamatosan nőtt, aminek következtében kinőtte a jelenlegi irodahelyiségeket, ezért a bővítés mellett döntöttünk. Hamarosan egy megújult, megszépült iroda várja álláskeresőinket.

Az Oktogon Irodaháznak két szárnya van, mi pedig ezt a két szárnyat megosztva használjuk: A jobbszárny első emeletén helyezkedik el a Commercial divízió, valamint a back-office Marketing, Könyvelés és a Bérszámfejtés részlege. A balszárnyban a harmadikon van a Pénzügy (azaz mi), az IT és a Mérnöki divízió, valamint az Ügyvezetés. A változtatás után minden egy helyen lesz, a jobbszárny harmadik emeletén, szóval a pénzügyes jelölteknek továbbra is ugyanoda kell jönni.

A munka már elkezdődött, de holnap vágják át az első falat. A következő két hétben az interjúztatás nehezebb lesz, számítunk némi porra és zajra is, ezért előre is bocsánatot kérünk a kellemetlenségekért. A felújítás eredményeképpen azonban egy új, tágasabb Kelly iroda várja majd az álláskeresőket, ahol lesz egy videó-interjúra alkalmas terem is!

– Peti –

Reklámok

One thought on “Megújul a Kelly iroda

  1. Visszajelzés: Nagyobb, szebb, tágasabb « Kelly Financial Resources – a BP toborzási partnere

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s