Magunkról

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Balról jobbra: Fodor Judit, Komlós Mónika, Pataki Géza, Mosonyi Zsuzsanna, Gulyás Dorottya

Elérhetőségeink:

Az ötszáz legjelentősebb társaságokat felvonultató Fortune 500 listán szereplő, világszerte innovatív munkaerő-kiválasztási és közvetítési szolgáltatásokat nyújtó Kelly Services® részeként a Kelly Financial Resources® immár több mint 60 éve segít egyre növekvő számú ügyfelének a megfelel szakemberek megtalálásában.

A Kelly Financial Resources® munkatársai korábban mind a pénzügyi szektorban szereztek tapasztalatokat, így biztosítva, hogy szolgáltatásunkat megbízónk igényeihez igazítsuk. Ezért a világszerte elismert munkaerő-közvetítési és kölcsönzési valamint humánerőforrás menedzsment szolgáltatásokat kínáló Kelly Financial Resources® a pénzügyi szektor első számú választása, ha a legtehetségesebb és legjobban képzett pénzügyi szakemberek felkutatásáról van szó.

A Kelly Financial Resources® ügyfelei között tudhatja a világ legnagyobb, leginnovatívabb társaságait – beleértve Európa sikeres, piacvezető vállalatait is.

A Kelly Services

A megbízható, jó szakemberek iránt mindig is nagy volt a kereslet. William Russell Kelly, a Kelly Services alapítója, 1946-ban azzal a céllal hívta életre vállalkozását, hogy a munkaadók számára igényeiknek megfelelő, valóban kiváló munkatársakat biztosíthasson.

Napjainkra az ötszáz legjelentősebb amerikai társaságot felvonultató Fortune 500 listán szereplő, páratlanul innovatív munkaerő-kiválasztási és-közvetítési szolgáltatásokat nyújtó Kelly Services, vezető szerepet vívott ki magának a magasan képzett kölcsönzött és állandó munkatársak kihelyezése terén a gazdasági élet számos szegmensében.

A világ legnagyobb társaságaihoz évente több mint 800.000 embert közvetítő cég egyedülállóan megbízható megoldásokat kínál az emberi erőforrás gazdálkodás területén, az időszakos munkaerő-kölcsönzéstől kezdve a kiszervezésen és kihelyezett munkaerő-menedzsmenten keresztül egészen az állandó munkaerő-közvetítésig.

Megjelenés a sajtóban

Megjelenés a sajtóban – kattints a képre!

Miért dolgozz a Kelly-vel?

Itt van néhány nagyon jó ok!

Mert…

·velünk könnyű

Velünk gyors és könnyű új munkahelyet találni; az összes ezzel járó munkát mi végezzük. Neked csak önéletrajzot kell küldened, mi pedig továbbítjuk megbízóinkhoz.  Megkeressük, hol lehetsz Te a legjobb jelölt.

·nálunk ingyen van

Te soha, semmikor nem fizetsz semmilyen díjat; egyetlen árva garast sem.

·velünk valódi munkád lehet valódi fizetéssel

Segítségünkkel olyan tapasztalatot szerezhetsz, ami sokkal többet ér, mint pusztán a fizetésed. Olyan állásokat közvetítünk, amelyek hosszú távú lehetőségeket nyújtanak és még az önéletrajzodban is jól mutatnak. És végre versenyképes jövedelmed lehet!

·velünk egyszerű új dolgokat kipróbálni

Nem tetszik az egyik munka? Próbálj ki valami mást! Saját döntéseidet Te hozod meg, és ha megosztod velünk milyen irányba szeretnéd, hogy a karriered fejlődjön, mi tudunk abban segíteni, hogy olyan cégekhez jusson el az anyagod, akik támogatják céljaid elérését.

·Említettük már hogy mindez egyszerű és ingyen van?

Az a legjobb, hogy ha a Kelly-vel dolgozol, neked már csak a tehetségedet kell hozzáadni az álláskereséshez, minden mást mi már elintéztünk. Olyan ügyfélhálózatunk van, mely nagy, stabil, multinacionális cégekből áll, beleértve a Fortune 500 cégek 90%-át. Mit jelent ez számodra? Egy kivételes csatornát olyan „nehezen megszerezhető” pozíciókhoz a legjobb cégeknél, amelyek sokszor meg sem jelennek az álláshirdetési portálokon… és természetesen mindez ingyen.Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s